NYHEDER

LO Region Midtjylland Nyheder

13. februar 2013 Et indlæg om de hastige "byger" af reformer...

4. februar 2013 DM i Skills i Aarhus er slut og har fået et efterspil. Det er faldet nogle politikere for brystet, at arrangementet blev dyrere end forventet, og de undrer sig over, hvor rådmanden har fundet de nødvendige ekstra millioner.

4. februar 2013 Krisen er stadig dyb, men skal optimismen og væksten tilbage, er det nødvendigt med et skift i dansk politik og reformer af arbejdsmarkedet til fordel for lønmodtagerne.

4. februar 2013 LO Horsens - Hedensted inviterer til debataften om Social dumping

24. januar 2013 Tirsdag den 19. februar 2013 kl. 17 – 20

17. december 2012 Glædelig jul, Margrethe – og bedre nytår

29. november 2012 LO i Randers og på Djursland afholdte tirsdag d. 27. november et møde om den danske model

15. november 2012 Finansloven redder igen de udfaldstruede, der sikres ret til uddannelse frem til sommerferien, men løser ikke problemet!

14. november 2012 Det kan godt være, at vi er forskellige, og at vi spiller på hver vores bane i Silkeborg IF, Bjerringbro-Silkeborg og LO Silkeborg-Favrskov, men på ét punkt tænker vi ens: Vi har en forpligtigelse til at være en del af lokalsamfundet og til at være med til at løfte de opgaver, vi alle har en interesse i, bliver løftet.

12. november 2012 Flertallet af lønmodtagerne tror fejlagtigt, at det er Folketinget, der fastsætter mindstelønnen. De ved ikke, at den i virkeligheden forhandles på plads af deres fagforening og arbejdsgiver. Derfor iværksætter LO og FTF fra i dag en storstilet oplysningsindsats. Besøg facebook.com/erduok og hjemmesiden: www.erduok.dk

1. november 2012 Aftalen om akutjob er ikke tilstrækkelig for LO-fagforeningerne i Aarhus. Mange ledige risikerer fortsat at miste retten til dagpenge, og derfor fastholdes kravet om forkortelse af optjeningsperioden og forlængelse af dagpengeperioden