NYHEDER

LO Region Midtjylland Nyheder

20. april 2015 Ole V Christiansen, Formand LO Aarhus . Læserbrev i Århus Stiftstidende Den 14 april skrev Aarhus Stiftstidende en artikel om FTF og LO´s landsdækkende aktion i forbindelse med det kommende folketingsvalg.

13. april 2015 LO til Silkeborg og Favrskov kommuner: I risikerer at dumpe løn og priser!

31. marts 2015 Med 800 unge på forsørgelse eller ydelse må kommunen for alvor tage fat, mener formænd

30. marts 2015 - Nu skal vi have gang i dialogen med jobcentre og a-kasser, understreger RAR-formand.

25. marts 2015 LO Nordvestjylland byder Danish Air Transport hjertelig velkommen på Karup ruten den 29. marts. Vi glæder os over flere adgange på ruten mellem Karup og København, som er en klar forbedring for erhvervslivet, organisationer og private i det meste af Vest og Midtjylland.

21. marts 2015 Viggo Thinggaard, LO Silkeborg-Favrskov roser støtte til forbedrede dagpenge

19. marts 2015 LO Horsens-Hedensted: Konference for fagligt aktive lørdag 18. april

19. marts 2015 Torsdag 26. marts i LO Aarhus: Utrygge ansættelsesformer

10. marts 2015 Venstre fører kampagne mod kontanthjælpen, som partiet mener er for høj. Også Dansk Arbejdsgiverforening mener, at der skal skabes større afstand mellem kontanthjælpsydelsen og mindstelønningerne. Men vigtigere end tallene er den effekt, som en lavere kontanthjælp vil få for samfundet som sådant. Den vil nemlig ikke kun ramme kontanthjælpsmodtagere i almindelighed. Den vil også få praktisk faglig og politisk betydning for lønmodtagernes dagligdag og arbejdsliv.

10. februar 2015 Flere unge uden job i Silkeborg Ledigheden blandt de 16-29 årige har en stigende tendens, og det er stærkt bekymrende, mener formand for LO Silkeborg-Favrskov Viggo Thinggaard

news_image

17. januar 2015 85 rige ejer lige så meget som 3,5 milliarder fattige

news_image

7. januar 2015 Mens hele Danmark så småt var ved at komme i julehumør, kom resultatet af en undersøgelse blandt danske skoleelever på gaden. Nu er det hverdag igen, og måske burde vi genopfriske undersøgelsens resultat? Den er nemlig ret skræmmende: En rundspørge blandt 3.540 repræsentativt udvalgte 8. klasseelever fra hele landet viste, at kun hver 10. elev har planer om at søge ind på en erhvervsskole, når den tid kommer.

19. december 2014 ”LO Horsens Hedensted blander sig gerne og støtter ikke Horsens Kommunes ekspansive nyttejob-politik!”

1. december 2014 Så er det igen blevet moderne at gå efter dem, der har det værst. ”Se, vi tør godt”, siger politikerne, mens de sparker til dem, der ligger ned. Senest er det den radikale Morten Østergaard, der viser sit mod.

news_image

30. oktober 2014 Byggeriet af fremtidens akuthospital er i fokus, når en række skoleklasser i løbet af efteråret besøger Regionshospitalet Viborg. Projekt ”Byg et hospital” skal give de unge et indblik i byggebranchens muligheder, lyder visionen fra LO, som sammen med hospitalet og Mercantec står bag forløbet.