NYHEDER

LO Region Midtjylland Nyheder

2. februar 2016 Regeringen vil misbruge flygtningene til at indføre andenrangsvilkår på arbejdsmarkedet

30. november 2015 Faglig Landskonference for LO- og FTF-tillidsvalgte 5. marts i Silkeborg

12. november 2015 Pressemeddelelse fra LO Nordvestjylland: Tjek din lønseddel. Sådan lyder det enkle budskab, når fagforeningerne i LO og FTF i disse uger igen er trukket i kampagne-tøjet og opfordrer de danske lønmodtagere til at holde øje med, om de får den løn, de skal have.

12. november 2015 Arbejdsmarkedets parter i Silkeborg og borgmester Steen Vindum, Silkeborg kommune sender brev til ministeren.

9. november 2015 Debatindlæg af Ole Vagn Christiansen, formand LO Århus Min konklusion er at KL´s rapport i det store og hele ikke er brugbar.

6. november 2015 Pressemeddelelse fra LO Nordvestjylland Lokalpolitisk udvalg i Holstebro og Struer indkalder til møde om kommune-sammenlægning.

4. november 2015 Pressemeddelelse fra LO Nordvestjylland Tjek din lønseddel. Sådan lyder det enkle budskab, når fagforeningerne i LO og FTF igen i år trækker i kampagnetøjet og opfordrer de danske lønmodtagere til at holde øje med, om de får den løn, de skal have.

4. november 2015 Pressemeddelelse fra LO Nordvestjylland. FOA har opdaget administrativ fejl i kommunens lønudbetalinger. På mindst to plejecentre er der sket forkert indberetning, og de ansatte har mistet mange penge. Fagforeningen vurderer, sagen kan blive meget omfattende for kommunen.

1. november 2015 Læserbrev af Ole V. Christiansen, formand LO Århus. Findes, der en særlig dansk formel? Ja, det tror jeg. Der er tre ting, som kendetegner denne formel: Konsensus, transparens og demokrati.

21. oktober 2015 Indlæg af Hans A. Sørensen LO Horsens-Hedensted om Dagpengekommissionens rapport.

12. oktober 2015 Viggo Thinggaard: Startydelse og indslusningsløn er ikke gode redskaber for integration

12. oktober 2015 Debat indlæg af Stanley B. Mortensen, LO Viborg. LO er i mod indslusningsløn og har afvist forslaget – af flere grunde.

9. oktober 2015 Debatindlæg af Ole V. Christiansen: Dansk Folkeparties Propaganda maskinen kværner uafladeligt, og det med succes. De

25. september 2015 Klogt budgetforlig udfordrer folketingets borgerlige flertal, debatindlæg af Ole V. Christiansen, formand LO Århus

23. september 2015 Budgetforlig i Aarhus kommune i LO Aarhus perspektiv